Δελτίο Τύπου:
Κάντε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει με το Google Μy Βusiness

Αθήνα, 13 Ιουνίου 2014 – Η καρδιά κάθε επιχείρησης είναι οι πελάτες της. Οι πελάτες είναι ο λόγος που μια επιχείρηση αναπτύσσεται, και η μεγαλύτερη ανταμοιβή για τον επιχειρηματία είναι το πάθος των πελατών του για αυτό που τους προσφέρει. Για τις περισσότερες επιχειρήσεις, οι πελάτες είναι κάτι περισσότερο από οικονομικοί υποστηρικτές. Είναι οι πρεσβευτές της εταιρείας και οι φίλοι τους. Με άλλα λόγια, είναι οι άνθρωποί τους.

Το διαδίκτυο συνδέει καθημερινά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις με τους πελάτες τους. Ωστόσο, οι επιχειρηματίες μας λένε πως η εύρεση πιστών πελατών είναι περίπλοκη και χρονοβόρα. Πιστεύουμε όμως ότι δε θα έπρεπε να είναι έτσι. Γι’ αυτό η Google παρουσιάζει την υπηρεσία Google My Business, έναν δωρεάν και εύκολο τρόπο για να βρείτε και να συνδέεστε με τους πελάτες σας, οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

Αξιοποιήστε τα εργαλεία της Google, για να κάνετε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει, μέσα από το Google My Business:

  • Ενημερώστε τις πληροφορίες για την επιχείρησή σας ταυτόχρονα στην Αναζήτηση, τους Χάρτες και το Google+ από ένα και μόνο σημείο και διευκολύνετε τους πελάτες να επικοινωνήσουν μαζί σας.
  • Μοιραστείτε φωτογραφίες της επιχείρησής σας και επιτρέψτε στους πελάτες να κάνουν μία ψηφιακή περιήγηση στους χώρους της, έτσι ώστε να καταλάβουν το γιατί είναι εξαιρετική.
  • Επικοινωνήστε άμεσα με τους πελάτες σας κοινοποιώντας νέα, εκδηλώσεις και σημαντικές ενημερώσεις μέσα από τη σελίδα σας στο Google+.
  • Τσεκάρετε τα σχόλια για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, και απαντήστε στις κριτικές.
  • Ενημερωθείτε για το τί σκέφτονται και πώς αλληλεπιδρούν οι καταναλωτές με την επιχείρησή σας.
  • Διαχειριστείτε τα στοιχεία σας εν κινήσει με τις εφαρμογές Google My Business για Android και iOS.

Το Google My Business προσφέρεται σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις του Places for Business και του Google+ Dashboard, ως αναβαθμισμένη έκδοση.

Επιχειρήσεις με πάθος για το αντικείμενό τους, όπως τα εξαιρετικά, χειροποίητα καπέλα, τα φρέσκα κέικ από καβούρια ή η καλύτερη τοπική μπύρα, βρίσκουν τους πελάτες τους με την Google.

Για να μάθετε περισσότερα για το πώς να βρείτε τους ανθρώπους σας, επισκεφτείτε το google.gr/mybusiness.

Σχετικά με την Google Inc.
Οι καινοτόμες τεχνολογίες αναζήτησης της Google συνδέουν καθημερινά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με πληροφορίες. Ιδρύθηκε το 1998 από τούς Stanford Ph.D. φοιτητές Larry Page και Sergey Brin, και σήμερα η Google είναι μια κορυφαία εταιρία σε όλες τις μεγάλες παγκόσμιες αγορές. Το στοχευμένο διαφημιστικό πρόγραμμα της Google παρέχει στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, μετρήσιμα αποτελέσματα, ενισχύοντας παράλληλα την συνολική διαδικτυακή εμπειρία για τους χρήστες. Η Google έχει την έδρα της στη Silicon Valley, με γραφεία σε όλη την Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.google.com.

[via]