RSS

Το Facebook διαγράφει παλιές φωτογραφίες

19 Jun

Μέχρι τις 7 Ιουλίου δίνει προθεσμία το Facebook στους χρήστες του για να σώσουν τις φωτογραφικές τους αναμνήσεις.

Το κοινωνικό δίκτυο, σύμφωνα με το forbes.com, αποφάσισε να βάλει τέλος στην πρακτική με το Synced Album, με το οποίο ο χρήστης είχε τη δυνατότητα να δημοσιεύσει αυτόματα τις φωτογραφίες που είχε στο κινητό του.

Αν έχετε το Synced και δεν θέλετε να χάσετε τις αναμνήσεις σας μπορείτε να κάνετε δύο πράγματα ή να εγκαταστήσετε το Moments ή να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας στον υπολογιστή ή στο κινητό σας.

Ετσι, δεν θα πάνε χαμένα τα καλοκαίρια σας στο νησί, οι βόλτες στα βουνά και τόσες φωτογραφίες με κολλητούς αλλά και τη σχέση σας.

[via]

 
Leave a comment

Posted by on 19 June, 2016 in MinOtavrS blog

 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: